West Hams sommarlånga sökning

West Hams sommarlånga sökning efter en anfallare som har tagit dem på en slingrande vandring runt om i Europa slutade äntligen på fredagen kväll efter att Simone Zaza flög till London för att slutföra sin medicinska.
Fotbollströjor initialt att flytta till London Stadium på utlåning, även om West Ham har tecknat en deal som innebär att de kommer att betala Juventus en klubbrekord på 24 miljoner kronor om 12 månader för 25-åringen.
Efter att ha gjort ett bud på 15 miljoner pund för Bournemouths Callum Wilson innan förra säsongen hade upphört, gjorde medordförande Köp fotbollströjor David Sullivan sin prioritet för att locka en beprövad målskytt till klubben i sommar men erbjudanden för Michy Batshauyi och Alexandre Lacazette avvisades.
En 26 miljoner pund för Milan-anfallaren Carlos Bacca släpade sedan i veckor, med Colombiens internationella att välja att stanna kvar i Italien. Men med Andy Carroll uteslutet i upp till sex veckor och hans rekordtegning André Ayew osannolikt att spela igen i år efter lårskada, har Slaven Bilics önskan om att skriva en ny framåt ökat.
Romerska Astra Giurgius katastrofala nederlag i Europa League-kvalitén för andra säsongen i följd lyfte fram West Hams Köp fotbollströjor brist på alternativ framåt, med endast den argentinska Jonathan Calleri – undertecknad på lån från Deportivo Maldonado tidigare i månaden – och den tidigare Manchester United framåt Ashley Fletcher som de enda erkända strejkarna i Bilics trupp.

Årets spelare Dimitri Payet, som gjorde nio mål förra säsongen innan han representerade Frankrike vid Euro 2016, har hittills gjort två framträdanden den här säsongen men skulle kunna strida mot City tillsammans med Manuel Lanzini.
Kaptenen Mark Noble borde vara tillgänglig efter att han vilat Astra, även om en annan ny signering – Havard Nordtveit – kommer att missa.